corbes 2019

Een magische plek in het zuiden van Frankrijk, weg van de bewoonde wereld. Ontwaken met de zingende vogels tussen het groen en de rotsten, meegaand met de stroom van de rivier. Je gemoedstoestand krijgt hier een enorme boost van. Zodra je het domein betreed, voel je al na 5 minuten de stress van je schouders glijden.

 

​We verblijven in een charmante, gerenoveerde papeterie met een kleine groep gemotiveerde mensen. (Max 10 personen) Daar gaan we herbronnen in de natuur en thuiskomen bij onszelf.

 

We combineren familieopstellingen, een vleugje yoga en meditatie, stilte momenten, mindfulness, bewustzijnswerk en creativiteit. En natuurlijk ook  plezier en culinair genot. Een plons in de rivier of in het zwembad en voor de liefhebbers een potje petanque. Niksen op het gezellige privéstrandje of een bezoekje aan de lokale markt.  Of even, alleen, ademen op een rots... alles kan, niks moet.

 

​Tijdens deze reis leer je hoe je uit de schaduw stapt en in het licht gaat staan. Dit alles onder begeleiding van een ervaren, professioneel opsteller, therapeute en energiewerker Felke Allegaert.

Een charmante gastvrouw en gastheer zullen ons ontvangen en een  yoga-begeleider zal ons 's morgens opwarmen en ons van de nodige zuurstof voorzien om de dag te beginnen.

praktisch

waarom opstellingen

Niemand van ons ontsnapt aan de invloeden van het familiesysteem. Sommige invloeden tillen je op als persoon en andere invloeden brengen je in een onbewuste herhaling van patronen.Door middel van (familie)opstellingen krijg je in-zicht op je (soms onbewuste) overtuigingen en handelingen (terugkerende patronen). Net als een ui die je laagje per laagje pelt. Onder elk laagje zit een nieuw laagje waardoor je dichter bij de kern van je ware zelf terecht komt.​Door de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken en de emoties te voelen en te doorvoelen krijg je nieuwe in-zichten, blokkades worden opgehoffen en jouw energie kan terug gaan stromen. Hierdoor kan je makkelijker jouw situatie aanvaarden, veranderen en loslaten.Ver-licht-ing, opluchting, meer plezier in het leven, vrijheid, verbeterde gezondheid, meer kracht, meer energie  enz. zijn aangename gevolgen hiervan.​Heel graag tot op ons strandje in de vallei van la papéterie in Corbès!

INFO

aankomst

16 juni: welkom vanaf 12.00u, ten laatste aankomst om 17.00u.​

 

kamers

Voor iedereen zijn aparte kamers voorzien,
het is mogelijk om als koppel een kamer te delen.

bijdrage

1350 euro (vrijgesteld van BTW).

Het is mogelijk om in schijven te betalen.

inclusief

— 6 overnachtingen,

— full pension: alle maaltijden, dranken, tussendoortjes en lekkers,

— bedlinnen en handdoeken,

— alle workshops & begeleiding, opstellingen, meditatie, yoga, mindfulness, individuele begeleiding, activiteiten en creatieve workshops.

adres

2508 La Pontière

30140 Corbès, Frankrijk

 

exclusief

transport. Vlucht of TGV naar Nîmes of Montpellier of met eigen vervoer.