top of page
_MG_6227.jpg
_MG_6332.jpg
_MG_5767.jpg
_MG_6328.jpg

corbes 

Een magische plek in het zuiden van Frankrijk, weg van de bewoonde wereld. Ontwaken met de zingende vogels  aan de rotsten en de rivier. Meegaand met de stroom van het leven.  Zodra je het domein betreed, voel je de magie en de schoonheid binnenstromen in elke vezel van je lijf. 

 

​We verblijven in een charmante, gerenoveerde papeterie met een groep gemotiveerde vrouwen.  Vrouwen die bereid zijn om diep te duiken in zichzelf, vrouwen die bereid zijn om in verbinding te gaan met zichzelf en de ander.  We herbronnen in de natuur en komen thuis bij onszelf.

 

We combineren familieopstellingen,  meditatie, stilte momenten,  trancereizen, bewustzijnswerk en creativiteit. En natuurlijk ook  plezier en culinair genot. Een plons in de rivier of in het zwembad en voor de liefhebbers een potje petanque. Niksen op het gezellige privéstrandje of een bezoekje aan de lokale markt.  Of even, alleen, ademen op een rots... alles kan, niks moet.

 

​Tijdens deze reis leer je hoe je opnieuw in je eigen  kracht  gaat staan en je leert de kracht kennen van je zachtheid. Mannen en vrouwen zijn volop collectief aan het transformeren, het is de juiste tijd.

 

Dit alles onder begeleiding van onder andere Felke Allegaert, een ervaren, professioneel opsteller, therapeute en facilitator retraites.


 

 Ik ontmoet jullie heel graag op deze magische zuiderse plek,

Felke

praktisch

waarom opstellingen?

Niemand van ons ontsnapt aan de invloeden van het familiesysteem. Sommige invloeden tillen je op als persoon en andere invloeden brengen je in een onbewuste herhaling van patronen.

 

Door middel van (familie)opstellingen krijg je in-zicht op je (soms onbewuste) overtuigingen en handelingen (terugkerende patronen). Net als een ui die je laagje per laagje pelt. Onder elk laagje zit een nieuw laagje waardoor je dichter bij de kern van je ware zelf terecht komt.​

Door de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken en de emoties te voelen en te doorvoelen krijg je nieuwe in-zichten, blokkades worden opgehoffen en jouw energie kan terug gaan stromen.

 

Verlichting, opluchting, alsmaar vrijer en blijer, een verbeterde gezondheid, meer kracht, meer zachtheid en  meer energie zijn enkele aangename gevolgen hiervan.​

waarom meditatie en trancereizen?

Meditatie en trancereizen brengt je in verbinding met jouw zijn in al haar facetten.  Het ontprikkelt ook jouw zenuwstelsel en het laat de energie opnieuw stromen waar het geblokkeerd zat. Emotionele blokkades komen los waardoor je een diep gevoel van bevrijding ervaart. 

Via  ademhalingsoefeningen, meditaties en lichaamshoudingen  kom je opnieuw in contact met je kern. Dit in combinatie met aangepaste muziek, drums, ratels en stemvorken. 

Hoe meer je verbindt met je lichaam, hoe meer je verbindt met jezelf!

De sessies werken diep op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Je komt in een diepe rust, je levensenergie stroomt weer, je opent je hart en je komt thuis bij jezelf! 

INFO

aankomst 

Welkom vanaf 16.00u

vertrek

voormiddag.

kamers

er zijn kamers voor 1 en 2 personen.

bijdrage

inclusief

 6 overnachtingen,

 full pension: alle maaltijden, dranken, tussendoortjes en lekkers,

bedlinnen en handdoeken,

alle workshops & begeleiding, opstellingen, meditatie, yoga, individuele begeleiding, activiteiten en creatieve workshops.

exclusief

transport. Vlucht of TGV naar Nîmes of Montpellier of met eigen vervoer.

_MG_5969.jpg

Het team

_TCG2149.jpg

Felke is een gedreven therapeute en gepassioneerd opsteller. Ze is een vrouw met een groot open hart en no nonsens.

Felke slaagt er in mensen te verbinden met zichzelf en elkaar, hoe ver ze ook zijn verwijderd van hun kern.

Ze werkt op regelmatige basis met groepen in binnen- en buitenland en ze heeft een bloeiende praktijk te Melle. Ook creëerde ze haar eigen trainingen in haar eigen unieke stijl. Zoals Satya, het leren spreken en leven van jouw eigen waarheid en Vrouw, een training om vrouwen opnieuw in verbinding te brengen met hun eigen kracht, wijsheid en intuïtie. 

Haar grootste passie is mensen opnieuw in hun kracht brengen vanuit zachtheid en liefde met de nodige dosis kracht weliswaar.

Felke werkt onder andere met vrouwengroepen vanuit haar liefde voor de vrouw en vanuit haar diepe weten en dat vrouwen volop collectief aan het transformeren zijn en opnieuw met hun innerlijke wijsheid en intuïtie in contact komen.

Ze is niet bang van de diepte en de schaduw en duikt vol liefde en veiligheid met je mee om samen jouw schatten naar de oppervlakte te halen en deze zo aan het licht te brengen.

bottom of page