top of page

satya moments

ACTIVATIE VAN JOUW WAARHEID.

Tijdens deze unieke momenten in roerige, transformerende tijden,

begeleid ik je op een innerlijke reis van het hoofd naar het hart om in verbinding te staan met jouw eigen waarheid in al haar aspecten.

Het Sanskriet woord “satya” betekent “waarheid”.

Het staat voor eerlijkheid en waarachtigheid. Het gaat niet alleen om het spreken van de waarheid naar anderen, maar ook om zelfreflectie en innerlijke eerlijkheid. 

Door satya na te leven, streef je  ernaar om je gedachten, woorden en daden in overeenstemming te brengen met de waarheid. Dit helpt bij het creëren van innerlijke harmonie en spirituele groei.

Kortom, satya herinnert ons eraan om eerlijk te zijn, zowel naar anderen als naar onszelf, en om vast te houden aan de waarheid, zelfs in moeilijke tijden. Het heeft een diepgaande spirituele betekenis en kan ons helpen een beter leven te leiden. 

We passen tijdens de satya moments verschillende technieken toe, inclusief aarding met de drum, visualisatie, vocal soundhealing, diepe ontspanning, chackra healing, systemische oefeningen en uitwisselingen.

 

Dit alles wordt op een professionele, therapeutische en energetisch verantwoorde manier gedaan, afgestemd op wat het moment nodig heeft en wat het meest liefdevol is voor de groep.

"Felke is een ervaren groepsbegeleider met een sterke aanwezigheid en een zachte aanpak. Groepswerk is beduidend krachtiger dan individuele sessies; processen verlopen sneller en zijn intenser als we ze samen doorlopen. In deze bijzondere tijden van diepgaande veranderingen en verschuivingen is dit sterk aanbevolen."

Alles vindt plaats in een sfeervolle zolderlocatie in Melle.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze inspirerende reis van zelfontdekking.

  • Indien je  niet kan deelnemen dien je dit minstens 1 week voor aanvang mee te delen om de bijdrage terugbetaald te krijgen. 

voor wie?

De training is bedoeld voor mannen en vrouwen die:

  • Ja zeggen tegen zichzelf en hun proces.

  • Dichter bij hun waarheid willen komen.

  • Hiernaar willen leven.

  • Het is een uitnodiging om op een diepgaand niveau met jezelf te verbinden en innerlijke groei te ervaren. 

PRAKTISCH:

  • Deze trainingen gaan door te Melle.

  • 31 mei 2024

  • Soul investment is 95 €.

  • excl. 21%btw

  • 13u t.e.m. 16u 

_MG_6328.jpg

enkele mooie getuigenissen

“ Satya moments helpen me om meer in mijn gevoel te vertoeven en zo voor mijzelf op te komen. Het leert me te zwijgen als zwijgen goud is en te spreken als spreken liefde is. Deze groepssessies helpen me in confrontatie of conflict met mezelf of met de ander de weg van het minste drama te nemen en van de meeste zelfzorg ” 

 

 L.R.

bottom of page