top of page

groepssessies

satya moments

Meer en meer mensen worden wakker.

 

De vraag naar begeleiding is amper te volgen.

Goed nieuws natuurlijk dat er een enorme golf van bewustwording is én terzelfdertijd laat dit volop licht schijnen op de huidige aanpak. Dit toont aan dat mijn huidige manier van werken toe is aan 'the next level'. Dit om in de eerste instantie zelf niet op te branden en iedereen op een even zorgzame en professionele manier te kunnen blijven helpen.

 

Één op één, daar hebben we allemaal veel aan. We willen allemaal gehoord worden en erkend worden. Ons veilig voelen en graag gezien worden.

De drempel naar groepswerk is voor velen nog steeds een grote stap. Maar ook dit is aan het shiften merk ik.

Mijn jarenlange ervaring met proceswerk zelf te ondergaan én van het proceswerk te begeleiden, heeft me geleerd, laten zien en laten voelen dat we dit ook samen kunnen doen. Ons erkend voelen en geliefd en veilig én gehoord. Én, dat dit het is!

Samen, in groep. Elkaar dragen, steunen, erkennen en liefhebben. Dit krachtige en veilige veld die de groep creëert nodigt ons uit om diep te duiken en vangt je op als het nodig is. De verbinding die daar ontstaat met jezelf en de ander is soms ongekend en de transformaties zijn oogverblindend.

Tijdens deze momenten neemt Felke je mee naar binnen.  Ze begeleid je tijdens jouw reis om in contact te komen met jouw waarheid. In al haar vormen. 

We maken tijdens deze momenten gebruik van ademhalingstechnieken, vocal sound healing, meditatie, opstellingen en systemische oefeningen. 

Dit op een therapeutisch en energetisch onderbouwde manier.

Naargelang wat zich aandient in het moment en wat het allerbeste en het meest liefdevolle is voor de groep.  

Felke is een ervaren groepsfacilitator met een sterk charisma. Ze is heel zacht en krachtig en bied je een veilige haven om diep te duiken. Groepswerk is veel krachtiger dan individuele sessies. De processen gaan sneller en dieper wanneer we het samen doen. In deze bijzondere tijden van grote veranderingen en shiften  is dit sterk aan te raden.

Deze dagen gaan door in Felke's sacred space te Melle. Er worden volle dagen en halve dagen aangeboden.

Van harte welkom! 

 • Indien je na het inschrijvingen niet kan deelnemen omwille van quarantaine en/of positieve covid-test dan kan je mits het voorleggen van een geldig quarantaine-attest of labo-uitslag de bijdrage terugbetaald krijgen.

 

 • Indien de retraite/training niet mag doorgaan omwille van nieuwe maatregelen, zal er zo snel mogelijk een nieuwe datum gepland worden.  Jouw bijdrage wordt dan automatisch overgezet.

 • Indien je om een andere reden niet kan deelnemen dien je dit minstens 1 week voor aanvang mee te delen om de bijdrage terugbetaald te krijgen. 

voor wie?

 • Voor mannen en vrouwen die ja zeggen tegen zichzelf en hun proces.

 • Voor mannen en vrouwen die bereid zijn om diep te duiken.

 • Voor mannen en vrouwen die vooruit willen in hun leven. 

PRAKTISCH:

 • Deze  groepssies gaan door te Melle.

 •  24 april , 30 mei , 16 juni 2023

 • De bijdrage voor één sessie is 95 €.

 • Voor bedrijven + 21%btw

 • Inbegrepen: lesgeld, locatie, lesmateriaal, water en thee.

 • Start 13u, einde 16u

 • De plaatsen zijn beperkt.

enkele mooie getuigenissen

“ Satya moments helpen me om meer in mijn gevoel te vertoeven en zo voor mijzelf op te komen. Het leert me te zwijgen als zwijgen goud is en te spreken als spreken liefde is. Deze groepssessies helpen me in confrontatie of conflict met mezelf of met de ander de weg van het minste drama te nemen en van de meeste zelfzorg ” 

 

—  L.R.

bottom of page