top of page

satya moments

zelfontplooing en bewustwording

In een tijd waarin steeds meer mensen ontwaken, wordt de behoefte aan bewustwording steeds duidelijker. Dit is een positieve ontwikkeling die tegelijkertijd de nadruk legt op de noodzaak voor een evolutie in mijn werkmethoden.

Individuele aandacht is van onschatbare waarde. We verlangen allemaal naar erkenning, een gevoel van veiligheid, en het gevoel gezien te worden. De stap naar groepswerk kan echter voor velen nog altijd een grote uitdaging zijn. Toch merk ik dat hierin verschuivingen plaatsvinden.

Mijn  jarenlange ervaring, zowel als deelnemer in proceswerk als begeleider, heeft me overtuigd dat we deze reis ook samen kunnen maken. We kunnen ons erkend voelen, geliefd, veilig en gehoord. Samen, in een groep, vinden we kracht en creëren we een veilige omgeving om diepgaand te verkennen, waarbij we elkaar ondersteunen en erkennen. De transformaties die hieruit voortkomen, zijn opmerkelijk.

Tijdens deze bijzondere momenten neem ik je mee op een innerlijke reis om in contact te komen met jouw innerlijke waarheid in al haar facetten. We maken gebruik van diverse technieken, waaronder ademhalingsoefeningen, vocal sound healing, meditatie en sharing. Dit alles op een professionele therapeutisch en energetisch onderbouwde wijze, afhankelijk van wat het moment vereist en wat het meest liefdevolle is voor de groep.

"Felke is een ervaren groepsfacilitator met een krachtige uitstraling en een zachte benadering. Groepswerk is aanzienlijk krachtiger dan individuele sessies; processen verlopen sneller en gaan dieper wanneer we het samen doen. In deze bijzondere tijden van ingrijpende veranderingen en verschuivingen is dit ten zeerste aan te raden."

Dit alles vindt plaats op een gezellige zolderlocatie in Melle.

We heten je van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende reis naar zelfontdekking.

 • Indien je  niet kan deelnemen dien je dit minstens 1 week voor aanvang mee te delen om de bijdrage terugbetaald te krijgen. 

voor wie?

 • Voor mannen en vrouwen die ja zeggen tegen zichzelf en hun proces.

 • Voor mannen en vrouwen die dichter bij hun waarheid willen komen.

 • Voor mannen en vrouwen die hiernaar willen leven.

PRAKTISCH:

 • Deze  groepssesies gaan door te Melle.

 • 4 december 2023

 • De bijdrage voor één sessie is 95 €.

 • Voor bedrijven + 21%btw

 • Inbegrepen: lesgeld, locatie, lesmateriaal, water en thee.

 • Start 13u, einde 16u

 • De plaatsen zijn beperkt.

enkele mooie getuigenissen

“ Satya moments helpen me om meer in mijn gevoel te vertoeven en zo voor mijzelf op te komen. Het leert me te zwijgen als zwijgen goud is en te spreken als spreken liefde is. Deze groepssessies helpen me in confrontatie of conflict met mezelf of met de ander de weg van het minste drama te nemen en van de meeste zelfzorg ” 

 

—  L.R.

bottom of page