top of page

(familie)

opstellingen

We hebben allemaal gebieden in ons leven waar we voortdurend hetzelfde patroon ervaren en steeds weer dezelfde moeilijkheden (zelf) creëren. We zijn ons misschien bewust van dit patroon, of we kunnen het (nog) niet zien, maar in beide situaties voelen we ons op de een of andere manier vastgelopen. We zijn ergens geblokkeerd in onze resonantie met het grotere geheel, dat constant dezelfde ervaring produceert. Om het patroon te veranderen en vrij te worden om nieuwe keuzes te maken, is het van essentieel belang om opnieuw de verbinding te maken met de plaats van ontkoppeling, de plaats waar we gescheiden zijn van de waarheid van onze gevoelens.

Opstellingen als instrument, dient dat doel prachtig.  Het besef van de pijn dient als eerste te komen, dan het verlangen om te genezen, dan het vragen om hulp. Als dat eenmaal is gebeurd, wordt de actieve verbinding met het grotere geheel hersteld en kan het proces zich ontvouwen totdat de ervaring van onze realiteit laat zien dat er transformatie heeft plaatsgevonden. Dus alles wat nodig is, is om te kiezen, verbinding te maken en dapper genoeg te zijn om te verschijnen en te blijven verschijnen tijdens het proces. We zullen dan gaan beseffen dat de echte pijn niet de gevoelens als zodanig zijn waartegen we ons wanhopig verdedigen, maar de scheiding en de verdediging die is ingesteld om dat deel van ons gescheiden te houden.

Als we er eenmaal doorheen zijn gegaan, zijn we voor altijd veranderd.  

Het positieve effect heeft niet enkel invloed op de vraaginbrenger maar ook op iedereen aanwezig en zelfs het ganse (familie)systeem.

Het samen te doen creëert een diepe verbinding en een grote dankbaarheid.

 

Deze opstellingsdagen gaan door op zolder  te Melle.

De volgende opstellingsdagen gaan door op

zie activiteiten

Volle dagen:

We starten telkens om 10u en eindigen rond 16u30.

De bijdrage is 140 euro . 

Voor bedrijven komt er 21% btw bij.

Halve dagen:

We starten telkens om 13u en eindigen om 16u

De bijdrage is 95 euro.

Voor bedrijven komt er 21% btw bij.

  • Indien je niet kan deelnemen dien je dit minstens 3 dagen voor aanvang mee te delen via e-mail om de bijdrage terugbetaald te krijgen. Indien dit niet gebeurd wordt het volledige bedrag aangerekend.

bottom of page