We-time

opstellingen

FAMILIEOPSTELLINGEN 

Met familieopstellingen kan je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen over ieder denkbaar thema.

Een opstelling gebeurd in groep
waarbij een vraag gesteld word door een deelnemer. Deze vraag wordt zichtbaar gemaakt door representanten, onder deskundige begeleiding van Felke.

Problemen, gedragspatronen, verlangens die terugkomen, ziekte, miskraam, verlies van een dierbare, depressie, werkomstandigheden kunnen allemaal aan bod komen.


De verstoorde verhoudingen worden tijdens een opstelling zichtbaar gemaakt waardoor vervolgens het proces van integratie en heling kan beginnen.
Dit heeft niet enkel een positief effect op de deelnemer maar ook op iedereen aanwezig en zelfs het ganse (familie)systeem.

Het helpt je bij je 'ontwakingsproces' en biedt oplossingsrichtingen aan.

Tijdens zo een dag mag alles er zijn. 

Door dit samen te doen en voor en met elkaar te representeren en te delen, ontstaat een diepe verbinding en een grote dankbaarheid. 'We-Time.'

 

Deze we-time momenten gaan door in het bos te Melle.

In de natuur en heel veel frisse verse lucht. 

De volgende opstellingsdagen gaan door op

4 maart 2022

8 april 2022

13 mei 2022

We starten telkens om  9u30 en eindigen rond 16u30.

De bijdrage is 125 euro. 

  • Indien je na het inschrijvingen niet kan deelnemen omwille van quarantaine en/of positieve covid-test dan kan je mits het voorleggen van een geldig quarantaine-attest of labo-uitslag de bijdrage terugbetaald krijgen.

 

  • Indien de workshop niet mag doorgaan omwille van nieuwe maatregelen, zal zo snel mogelijk een nieuwe datum gepland worden.  Jouw bijdrage wordt dan automatisch overgezet.

  • Indien je om een andere reden niet kan deelnemen dien je dit minstens 3 dagen voor aanvang mee te delen om de bijdrage terugbetaald te krijgen.