top of page

MEER OVER

FELKE ALLEGAERT

_MG_7866.jpg
Her intuition was
her favorite superpower

Ze werkte 20 jaar als freelance make-up artiste, waardoor ze lichaamstaal als geen ander leerde lezen en aanvoelen. In dat opzicht verschilt de make-up stoel niet zo erg veel van de stoel bij de therapeut… Enkel neemt ze nu de maskers af daar waar ze ze vroeger opzette. ​Felke heeft een hele zachte aanpak. Met de nodige dosis kracht weliswaar en no nonsens. Haar aanpak is uiterst liefdevol, én onbevooroordeeld. Anderen helpen opnieuw in hun kracht te staan is haar drijfveer.

In 2005 startte Felke met het volgen van opleidingen zoals quantum touch, Chakra healing, bachbloesem therapie, intuïtieve healing. In 2009 volgde ze een formatie familieopstellingen, relatiekoorden en traumahealing en genoot ze een opleiding bij het Bert Hellinger instituut. Voorts kan ze terugvallen op een internationale opleiding facilitating en constellations.  Ook is Felke ondergedompeld in het sjamanisme en laat ze dit doordringen in haar sessies, waardoor ze een extra dimensie toevoegt.

Deze rijke voedingsbodem, aangevuld met honderden opstellingen, retraites en trancereizen leverden Felke een heel unieke aanpak op. 

bottom of page